Karla

Karla & Kaya er vokset op sammen, og rigtig godt bondet. Derfor skal de to have lov til at komme ud i samme hjem. De har altid været vant til at bo ude, året rundt - i en store indhegning med isoleret hus. De elsker at grave, så ny familie skal selvfølgelig være opmærksomme på at dette kan gøre i kontrolleret forhold, uden muligheden for de kan grav sig til Kina ;-)
De to damer mangler tillid til mennesker med den rette tålmodighed kunne de blive en et kærlige kæledyr. De kommer gerne selv hen til os, hvis vi sidder med grønt og snacks, hvor vi får lov til at nusse dem. Men dette skal der arbejdes videre på. Et kaninpar kan adopteres til 1000 kr. på internatet. De er begge blevet: steriliseret, sundhedstjekket, vaccineret og øretatoveret.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1357
Kanin, Hun
Race
Dværgvædder
1 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten