Chorizo

RESERVERET TIL NYT HJEM: Store søde Chorizo med de blå øjne er fundet herreløs i Vindinge. Hun er en stor pige, der kræver god plads. Hun er meget nysgerrig og opmærksom på, hvad man laver. Men tingene kan også godt være lidt farlige. Hun ønsker sig en neutraliseret kanin, hun kan blive venner med på sigt. Ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af kaniner. Hun skal have adgang til min. 9 kvm hele døgnet eller leve som frikanin indenfor. Hun er ikke neutraliseret endnu, så hun kan kun reserveres og blive neutraliseret her.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RA-3110
Kanin, Hun
Race
Belgisk Kæmpe Blanding
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten