Patty

Patty blev fundet ved Lystrup skov og ingen har savnet hende.

Hun er sød og elsker at tigge efter mad om morgen.

Så nu søger hun et nyt hjem, indtil hun er stor nok til at komme til dyrlægen i cirka midt december. Hvor hun skal retur her til internatets dyrlæge. Hun må derfor ikke gå sammen med andre kaniner i den periode.

Hun skal dog stadig bo sammen med en neutraliseret hankanin i sidste ende og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det efter slut december. Hun må gerne gå ved siden af sin nye makker.

Hun søger et hjem hvor hun kan være frikanin indenfor (uden bur). Hjemmet skal været kaninsikret, især når man er en ung kanin, der er nysgerrig. Hun vil også kunne bo udenfor i min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være rovdyrssikret.

Hun er sundhedstjekket og vaccineret herfra.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V3510
Kanin, Hun
Race
Løvehoved
3 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten