Palma

Her er søde Palma som fødte to killinger her på internatet. Palma og hendes killinger har nu været i plejefamilie i 12 uger og hendes killinger har nu fået et nyt hjem. Nu er Palma klar til at komme videre i livet. Hun er en forsigtig lille dame som lige skal se nye omgivelser og mennesker an. Men når først hun er tryg, er hun det mest kærlige væsen. Hun ønsker at komme til et roligt hjem med adgang til have. Hun er steriliseret, vaccineret, chippet, loppe- og ormebehandlet samt sundhedstjekket.

Besøg kan kun ske efter aftale inden for vores åbningstider: Efter forudgående aftale Mandag + Onsdag + Fredag kl.12-16.30. Søndage UDEN forudgående aftale kl.11-13.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag til fredag: 11:00 - 12:00
Reference: 12V28
Kat, Hun
Race
Huskat
1 år og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten