Zorro

Her ser i smukke Zorro som er en utrolig dejlig kat. Han er meget mild, kælen og meget rolig af sind. Han kommer fra et hjem med mange dyr hvor ikke der var meget tid og overskud til ham, derfor ved vi at han er vant til andre katte og hunde. Når vi kæler ham spinder han højlydt, men skal i starten lige se nye mennesker an. Han kan nemlig godt i starten virke lidt forsagt, men meget hurtigt bliver han glad og tryg. Zorro ønsker sig et stille og roligt hjem med adgang til en have, Han er kastreret, chippet og vaccineret. Kom og hils på denne skønne kat.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0121
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten