Simba

Her er Simba som er en stor og meget dejlig dreng. Han kommer fra et hjem, hvor der ikke var meget overskud til ham og det mærkes ved at han er meget usikker og nervøs. Han er efterhånden blevet tryg ved os og stedet og bliver for hver dag der går mere kælen og opsøgende. Han ønsker et stille og roligt hjem uden børn, hvor der er god tålmodighed og forståelse for at han har brug for tid til at falde til. Han skal kun til et hjem med have Når først ny ejer har vundet hans tillid, vil man få en dejlig og trofast ven i Simba. Simba er sundhedstjekket, 1. gangsvaccineret og kastreret.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0198
Kat, Han
Race
Huskat
2 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten