Clara

Her ser I skønne Clara som er en utrolig sød og meget rar kat. Hun er fundet efterladt og var meget tynd da hun kom til internatet, men hun har efterhånden fået lidt mere på sidebenene. Hun er en kat som har nemt ved at tilpasse sig nye mennesker og omgivelser. Hun har en rigtig god psyke og kan fint med andre katte og har hilst på vores hunde uden problemer, Hun er meget kælen og tillidsfuld og spinder højlydt når vi kæler hende. Ja, hun er en rigtig glad lille kat. Clara vil elske et hjem med børn, hvor hun også har adgang til have. Hun er 1. gangsvaccineret , steriliseret og chippet. Kom og hils på denne skønne kat.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0208
Kat, Hun
Race
Huskat
11 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten