Grethe

Her ser i smukke Grethe som lige er kommet retur fra familiepleje, hvor hun og hendes søskende og deres søde missemor har boet i ca. 2 mdr. De er blevet vel socialiseret med alle hverdagens lyde og aktivitet og har prøvet mange ting. Grethe er en utrolig sød, tillidsfuld, nysgerrig killing som elsker at lege med hendes søskende. Hun er også kælen og spinder højlydt når vi kæler hende. Hun er meget nysgerrig og alt omkring hende skal undersøges. Hun er en aktiv lille killing som kun skal bo i et hjem med adgang til en have. Hun vil trives fint med større børn fra + 10 år. Gertrud er steriliseret, chippet og færdig vaccineret.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0262
Kat
Race
Huskat
2 måneder og 4 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten