Topper

Her ser i søde Topper som bare er godheden selv. Han er utrolig kælen og tillidsdfuld og han spinder højllydt når vi kæler ham. Han er meget nysgerrig og han har fart overfeltet når han leger med de andre killinger. Han skal derfor kun til et hjem med adgang til en have han kan komme ud i til foråret. Dog er Topper forsigtig ved høje lyde og hurtige bevægelser, han skal derfor kun til et stille og roligt hjem uden små børn. Han har det så fint med andre katte og er også vant til hunde. Topper er kastreret, chippet og vaccineret. Kom og hils på denne søde killing.

Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Ring 54 44 15 40 Telefontid: Mandag - fredag: 11:00 - 17:30. Søndag: 11:00 - 14:00
Reference: 19CK-0439
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 4 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Falsters Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten