Zack

Zack – i daglig tale kaldet Zig-Zag - er en glad, udadvendt og nysgerrig kat. Han er meget legesyg og sjov og i det hele taget altid interesseret i at være sammen med sine mennesker. Han er meget social og opsøger gerne kontakt. Han møder dig i døren, når du kommer, og han ’snakker’ gerne med, når du taler til ham.
Han har et fint kattesprog overfor andre katte, og vil godt kunne trives sammen med andre, når han lige har set dem lidt an.
Han er meget nysgerrig på at komme ud, så han vil klart trives bedst med også at få græs under poterne.
Zack er ikke blevet præsenteret for hunde eller små børn, men han tager glad imod alle gæster.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 19FK-1361
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 4 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten