Molly

INDE/UDE - Har levet som inde/ude kat. Molly er en sød og trivelig huskat på 9 år, som søger nyt hjem. Molly er en sund og rask kat - har faktisk aldrig været syg, men er lidt overvægtig!
Hun vil gerne kæles med - når set passer hende😀Hun bryder sig ikke stort om at blive løftet, men springer gerne selv op for at snakke. Hun fanger mus, hvis hun gider. Hun har altid fri adgang til mad og vand og spiser kun tørfoder. Hun er vant til at gå ud og ind af kattelemme.
Molly er en stille eksistens, der følger livets gang i huset. Hun kan fint være alene hjemme i et par dage. Hun holder sig til vores område, og hun kommer altid og tager imod os.
Hun er vant til hund og omgåes den med passende værdighed.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1854
Kat, Hun
Race
Huskat
9 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten