Pjuske

UDEKAT KILLINGEPAR: Lille Pjuske blev fundet helt alene, da han var omkring 4 uger gammel.. Heldigvis blev han adopteret af søde Saturn som i forvejen havde 5 andre killinger på samme alder. Pjuske en nu blevet en frisk og fræk killing, som er klar til at finde sin nye familie.
Pjuske er en sød og kærlig killing, som elsker at lege med sine søskende. Han elsker at putte med sine mennesker og spinder højlydt imens.
Pjuske skal bo med sin adoptivbror Jupiter. Pjuske kan bo med større børn.
PJUSKE SKAL HAVDE ADGANG TIL UDELIVET, NÅR HAN BLIVER GAMMEL NOK.
- Hele familien skal havde mødt katten, inden man kan adoptere den.

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RK-2771
Kat, Han
Race
Huskat
2 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten