Mufasa

UDE/INDE: Mufasa kommer fra et område, hvor der var for mange katte, heldigvis kom mormis og killiger ud i en dejlig plejefamilie. Så nu søger han et nyt hjem.
Han er en skøn killing, der lige skal se en an og er lidt genert. Så han skal ud i et rolig hjem, hvor der ikke sker for meget og hvor der er plads til at han kan blomstre op.
Han skal til et hjem med hus og have, hvor han kan komme ud når hans gps er udviklet omkring de 8 måneder.
Han vil godt kunne bo i et hjem med rolige kattevante børn over 10 år. Han er meget tæt med sin bror Kovu, så de kan evt komme ud sammen i nyt hjem men dette er ikke et krav. Han kan også bo med en anden kat.
Han er sundhedstjekket, neutraliseret, chippet og øremærket. Første vaccine har han fået, men det kan være at ny ejer selv skal stå for den sidste.
Interesseret? Så kom forbi i åbningstiden, hvis du er klar til at adoptere nu og husk hele husstanden skal med, ved mødet.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V705
Kat, Han
Race
Huskat
4 måneder og 5 dage
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kat

  • Katte bliver typisk 12-14 år gamle
  • Langhårede katte har brug for pelspleje flere gange ugentligt.
  • Katte er nysgerrige og legesyge dyr, som har brug for masser af aktivering for at trives.

Ansvar

Som katteejer bør du altid få din kat mærket, registreret, neutraliseret og forsikret. En ikke-neutraliseret hunkat med fri adgang til udearealer vil med stor sandsynlighed blive drægtig før eller siden. Her er det hunkattens ejer, som i sidste ende bærer ansvaret for killinger og nye kærlige hjem kan være svære at finde.

Trivsel 

Den optimale måde at have kat på, er når katten har en fast indendørs base med fri adgang til udearealer væk fra trafikerede veje. Her har katten de bedste muligheder for at udfolde sin naturlige adfærd. Vælger man at holde indekat, kræver det en langt større tids- og ressourcemæssig indsats fra ejerens side. Indekatte kræver dagligt berigende aktiviteter, samvær og stimuli.

Tilbage til oversigten