Rie

milde Rie kom hertil, i desværre dårlig stand, hun havde ikke fået nok varme, lys og mad. Hun kom inden sammen med Ronni, men der er en stor størrelses forskel, og da de var svage valgte vi at skille dem ad. Nu har den søde pige fået det godt igen, er er super nem og håndtere, hun er bare lidt genert.
Hun skjuler sig en del, men er nem at håndtere.
Hun søger erfarne mennesker med et dejligt stort terriere.
hun koster 400kr

Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Ring 20 52 74 28 Telefontid: 13.00-16.00 (telefonen er lukket i weekender og helligdage) der kan IKKE reserveres dyr over telefonen, kun ved personligt fremmøde.
Reference: 19RA-0309
Krybdyr, Hun
Race
Kongepyhton Morph
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en krybdyr

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Økonomi følger med ejerskab. Dyr koster penge hele livet.

Ansvarligt ejerskab

Hvis du planlægger at anskaffe dig dyr, bør du sætte dig grundigt ind i det enkelte dyrs behov og pasning. På den måde har du de bedste muligheder for at tage stilling til, om dyret er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold for dyret. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed, så dyret får opfyldt så mange af sine naturlige behov som muligt.

Dyr er aldrig gratis

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid om der er luft i budgettet, inden du får et nyt medlem af familien.

Tilbage til oversigten