Kat fundet i Odense SV

Da Sorte ( som jeg kalder den) er meget sky, meget sort og meget langhåret (perser?)
kan jeg ikke se, om den er mærket, chippet eller hvilket køn.
Kan næsten ikke sige noget, men jeg har da hørt nogle svage mjav.
Havde håbet på at vinde dens tillid, da den meget gerne vil aes på hovedet i forbindelse med fodring.
Så den første gang ca sommer/efterår 2017. Så den kun på lang afstand. lignede, at den i forbindelse med trimning er stukket af, da den var delvis trimmet på forreste halvdel med pelsflager på bagerste. Tror, den var der, da jeg fodrede pindsvin.
Så gik der en vinter og et forår og en sommer, så dukkede den op igen og denne gang tættere på.Min egen kat hvæser og skælder ud, men er tydeligt bange for den. Det lyder næsten som skulle han dræbes, når den ser Sorte.
Sorte løber imod min kat som kaster sig ned på ryggen, men der sker ingen slåskamp. Sorte kigger bare og går igen. Jeg havde håbet på mere tillid, så jeg kunne få den til dyrlæge. Fik en dag lokket den i en transportkasse, men den er stærk, så den brasede bare ud af lågen.
Den havde to dybe knivskarpe symmetriske sår og senere ar ca 2x2 cm bag begge ører. Arrene er helet men uden pels. Kan ikke være dens eget krads. Den har haft øjenbetændelse i højre øje, som jeg kunne få lov at bade med kamillete, men uventede bevægelser så snapper den. Jeg er markeret -bidt 2 gange , ikke alvorligt, men jeg må ikke røre dens pels for meget. Tilkommet er øremider i højre øre, som er blevet værre, og det må jeg slet ikke komme til. Den kradser sig rigtig meget ved højr øre og har væmmelige sår foran øret .
Da den er uforandret sky, ringede jeg til kommunen, som har en indfangningsordning, og jeg bliver nødt til at fremlyse den i 14 dage, før de vil gøre noget. jeg nægter at tro på, at den har et andet hjem, som den ser ud nu med filtre i pelsen og ubehandlet sår.
Faktisk vil den meget gerne kæle og er så sød, at den må have kendt et hjem på et tidspunkt. Er der nogen, som vil kendes ved den? Det foregår i Bellinge Odense SV.
En evt tidligere ejer er nok ikke så populær :-(Dyret blev fundet

Bellinge . Kirkebakken 10 5250
5250 Odense SV

Oplysninger

Kat , Ukendt
Langhåret , sort.

Kontakt

24404740 (læg besked).
marisch@gmail.com


Send besked til finder