Rocky

Dejligste Rocky søger stadig aktivt hjem med tålmodighed.
Rocky er desværre kommet tilbage til os fra ny ejer, da han viste sig at være for stor en mundfuld. Hans problematikker går ud på, at han leger for voldsomt og ikke har lært hæmninger. Dette er et resultat af at der tidligere er blevet leget meget voldsomt med Rocky, og at det har været ”sjovt” at køre ham op. Her på internatet træner vi målrettet på disse problematikker og han viser allerede fremskridt. Der sidder nemlig et rigtig godt hoved på Rocky.
Vi ønsker at finde et nyt hjem til Rocky, hvor man har kendskab til hundeadfærd, samt man udelukkende benytter sig af belønningsbaseret træning.
Rocky er en dejlig husky/labrador blanding på 8 måneder og 23 kg. Det betyder at Rocky er teenager med højt energiniveau. Rocky er en glad dreng, som elsker godbidder, opmærksomhed og nus. Han elsker lange gåture og specielt stranden er lige noget for ham. Rocky kører gerne med i bilen og er generelt meget samarbejdsvillig.
Vi håber der sidder en familie derude, som kan tilbyde Rocky hans nye hjem – fyldt med kærlighed, godbidder og den rette aktivering. Eftersom Rocky stresser omkring børn, søger han et hjem uden børn. Han har tidligere boet med tre katte, hvilket har fungeret rigtig fint. Rocky elsker at være sammen med mennesker og vil så gerne være med til det hele. Han har et stort potentiale med den rette aktivering, træning og mental stimulering. Han er meget træningsvillig og der er ingen tvivl om at man kan komme langt med ham, hvis man tager sig tiden (og godbidderne naturligvis). Rocky har tidligere været vant til at være alene hjemme i op til 8 timer, men man skal naturligvis påregne at dette skal trænes i et nyt hjem. Rocky har begrænset kendskab til andre hunde men viser i mødet med gode rolige hunde at han kan lære at omgås dem fornuftigt

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V3251
Hund, Han
Race
Blanding
9 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten