Inger

SAMTALE D. 21/9-20 Inger er en Bosnisk gadehund, som er indleveret fordi familiens anden hund og hende ikke var glade for hinanden. Hun fungere ellers generelt super godt med andre hunde - hun er dog til den forsigtige side, så de voldsomme og energiske bullerbasser er et no go. Hun har været vant til at være alene hjemme i ca. 5 timer og har haft hele huset med den anden hund. Hun er god til at køre bil, hun er vant til at komme i møblerne, glad for mad, men spiser for det meste sin mad om natten. Hun er en, ved første indtryk, tilbageholdende og forsigtig pige, men bløder hurtigt op når man har vundet hendes tillid. Hun har tidligere været besøgshund på plejehjem, hvilket har været en stor succes for alle parter. Hun kan ikke rigig nogle kommandoer, det vidst mere held end forstand, når hun sætter sig ved kommando. Da Inger har oplevet meget i sit hidtil korte liv søger vi et roligt og stabilt hjem uden for meget forandring og uro. Gerne et hjem med en anden hund, så hun har en støtte pædagog. Men dette er IKKE et krav, det vigtigste er bare at hun får lige nøjagtig det hjem der er aller bedst for hende. (Hun vejer 10 kg. så i kan fornemme størrelsen)

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 10:00 - 12:00 & 16:00 - 18:00, Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 20NH-4279
Hund, Hun
Race
Blanding
3 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten