Koda

Den skønneste bamse søger nyt hjem med raceerfaring!

Krav til nyt hjem:
Har race erfaring
Har tålmodighed til at give ham plads og støtte i uvante/nye situationer
Hus med have i rolige omgivelser
Ene hund i nyt hjem
Ingen børn

Koda er kommet til os da tidligere ejer desværre ikke havde mulighed for at tage sig af ham mere. Det er ikke meget historik vi har på Koda. Her på internatet oplever vi Koda som en hund der ikke har oplevet det store i sit liv og da Koda kan være utryg i nye situationer, skal nyt hjem derfor være indstillet på at få en hund hjem hvor man skal have overskud til at vise ham verden og hjælpe ham til at blive tryg når han er ude.

Bilture vil Koda gerne med på, han hopper selv ind i bilen og sidder roligt under kørslen. Han kan dog blive lidt utålmodig hvis bilturen bliver en længere en af slagsen.

Vi oplever ellers Koda som en sød og hengiven dreng overfor de mennesker han kender. Han er racetypisk ift. at vogte ved hegnet på vores baner –hvor han fortæller forbipasserende at de skal gå væk.

Da Koda er en stor dreng og ikke helt udvokset endnu, skal ny ejer have fysikken i orden og der skal være plads i hjemmet til at en stor hund kan udfolde sig. Koda elsker nus og kæl og være tæt på sit menneske hvorfor han ønsker sig en tilværelse hvor han ikke skal være alene mange timer ad gangen. Alene hjemme træning skal trænes op stille og roligt når Koda er faldet til i nyt hjem uden bagkant for træningen.

Vi ved ikke hvilke erfaringer Koda har med børn og katte, derfor søger vi efter et hjem hvor der ikke er børn eller katte. Koda søger et hjem hvor han kan være ene hund og få al opmærksomheden selv. Han skal endvidere ud at bo i hus med have i rolige opgivelser.

Koda er en blanding af racerne Cane corso og Bullmastiff på 1år og 6måneder. Han vejer ca.42kg.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16. Lukket mellem kl. 12 til 13.
Reference: 5V4331
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 7 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten