Røde Mor

Store og flotte røde mor blev fundet i en papkasse i Søborg sammen med 3 andre kaniner. Da hun kom til internatet var det tydligt, at se at hun stadig havde unger et sted derude.

Røde mor minder på ingen måde om Troels Trier (forsanger fra bandet Røde mor) Godt nok er de begge større end gennemsnittet. Men kaninen Røde mor er helt nede på jorden og en rigtig sød og omgængelig kanin.

Hun søger et hjem enten som frikanin indenfor (uden bur) eller som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind.

Der skal være en neutraliseret hankanin i hendes nye hjem og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Hun er sterliseret, vaccineret, sundhedstjekket, øremærket og chippet.

Hvis du har lyst til at hilse på Røde mor, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1219
Kanin, Hun
Race
Dværg kanin
4 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten