Bjørnhild

UDEKANIN: Bjørnhild blev fundet i en have i Frederikssværk og ingen har savnet hende.

Hun er en lidt forsigtig kanin, hvis tillid til mennesker skal opbygges igen.

Hun søger et hjem som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Hun vil også kunne egne sig som frikanin indenfor (uden bur), hun skal dog lige vænne sig til temperaturændringen hos ny ejer over en uges tid.

Hun søger et hjem med en anden neutraliseret hankanin og ny ejer skal have sat sig ind i sammenføring af disse og afsat min. 3 måneder til det.

Hun er sundhedstjekket, men mangler at blive neutraliseret, øremærket, chippet og vaccineret., så hun kan pt. reserveres og så bliver hun det her.

Der vil være en lille smule pelspleje om ugen, der skal holdes.

Hvis du har lyst til at hilse på hende, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på hende i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V1314
Kanin, Hun
Race
Løvehoved
1 år og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten