Cuba Orange

UDEKANIN: Cuba Orange er født på internatet, da hans mor blev fundet herreløst og fødte 5 unger lige da hun kom ind af døren her hos os. Mor har fundet et nyt hjem, men nu er det tid til ungerne også skal finde nye gode hjem.

Orange er lidt forsigtig men vi er sikre på at det kan ændres med tålmodighed og mad.

Han skal ud til en anden neutraliseret hunkanin hvor ejer har sat sig ind i sammenføring og har afsat min. 3 måneder til det.

Han søger et hjem som udekanin med min. 9 kvm hele døgnet. Indhegningen skal være sikret i top og bund med voliere net, så ingen kaniner kan komme ud og ingen rovdyr kan komme ind. Han vil også kunne egne sig som frikanin indenfor (uden bur), han skal dog lige vænne sig til temperaturændringen hos ny ejer over en uges tid.

Han er sundhedstjekket her og er fin, kastreret, øremærket, chippet og vaccineret herfra. Han er lidt langpelset og derfor skal man været ekstra påpasselig med hans pels, der skal holdes.

Hvis du har lyst til at hilse på cuba orange, så er du og din hustand velkommen til at komme ned og hilse på ham i åbningstiden.

Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Ring 81 88 03 12 Telefontid: Alle ugens 7 dage kl. 10 til 16.
Reference: 5V793
Kanin, Han
Race
Dværg kanin
6 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Roskilde Internat

Godt at vide om at eje en kanin

  • Kaniner kan blive op til 12 år gamle
  • De er typisk mest aktiv ved skumring og om natten
  • Man bør altid have mere end én kanin

Ansvar

Kaniner er sociale og territoriale dyr. For at sikre at dyrene kan enes anbefales neutralisering, rigeligt med plads og muligheder for skjul.  Der kan være særlige pasningsbehov for de forskellige racer, f.eks. skal angorakaniners pels plejes flere gange dagligt. Sæt dig derfor altid grundigt ind i den enkelte races specifikke pasningsbehov.

Trivsel

Kaniner holdes bedst i store anlæg ude eller fritgående inde. Holdes de i bur, bør de dagligt have adgang til et større område hvor de har mulighed for at skjule sig, grave og gnave. Kaniner skal dagligt have frisk foder og vand og gnavemateriale som frugtgrene skal altid være tilgængeligt for at sikre et naturligt tandslid.

Tilbage til oversigten