DANSK DYREVÆRN ÅRHUS

Adresse og kontakt

Dansk Dyreværn Århus
Karina Fisker
Tingskoven 5
8310 Tranbjerg J
Ring 87 33 44 40

Åbningstider

 • Alle dage i året fra kl.10.00-14.30 lukket hver onsdag: -
Find dyr Støt DANSK DYREVÆRN ÅRHUS Book tid til pasning

VELKOMMEN ALLE BESØGENDE

KÆRE KUNDE

Er du interesseret i at adoptere et dyr?
Så ring venligst på tlf. 87 33 44 40 eller send en mail på info@voiceofpets.dk og bestil en aftale indenfor vores åbningstider. Vi har mange dyr at passe, og når vi holder lukket, er det dem, der er fokus på. Derfor vil vi rigtig gerne undgå, at man “bare” kommer forbi, og på denne måde undgår I også ventetid. 

Er du interesseret i hund? 
Klik ind på vores hjemmeside, der kan du se og læse om de hunde vi har til adoption. Er der en der kunne være et match til dig, så ring til os. Så holder vi det, vi kalder for et telefonisk interview - altså en snak om hvad vi forventer og hvad du kan tilbyde. Det er IKKE muligt at se hundene uden en aftale, da vi gerne vil holde hundeafdelingen i ro så meget som muligt.

Er du interesseret kat? 
Det er ikke alle katte der når at komme på vores hjemmeside i denne periode. Ring derfor, og lav en aftale om at komme ud og se hvad vi har af katte, så hjælper vi dig med at finde det rette match. Dette gælder også alle smådyr såsom kaniner, marsvin, fugle osv.

Dansk Dyreværn Århus modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.

Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekket, og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale, som lærer dyrets individuelle behov at kende, så dyret kan formidles til den rigtige familie.

Derudover har vi en skøn kattepension og hundepension, hvor der er mulighed for at få din hund eller kat i pasning, mens I er på ferie. 

Vi ligger i et dejligt naturområde, med dejlige arealer, i fredelige og rolige omgivelser tæt på Århus.

VORES TEAM

Dansk Dyreværn Århus udgøres af et team med veterinærsygeplejersker, dyrepasser og adfærdskyndige. Vores kompetencer kan klare hverdagens problemer og tage hånd om de dyr, der har brug for ekstra hjælp.

Vi er et smilende og energisk team, som er enige om, at vi er her for dyrenes skyld. Vi har et fælles mål og interesse i at redde de svigtede dyr.
 

STØT INTERNATET

Hvis du vil støtte Dansk Dyreværn Århus, kan det gøres let over SMS:

Støt med 100 kr. - Send Århus til 1474

Støt med 50 kr. - Send Århus50 til 1474

Støt med 150 kr. - Send Århus150 til 1474

MOBILEPAY

Internatet kan også støttes med valgfrit beløb via Mobilepay på nummeret 708843

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

ADOPTION AF DYR

Hund (uanset størrelse og alder)   3.200 kr.

Kat/killing   1.200 kr.

Kanin (neutraliseret)   1.200 kr.

Marsvin, han (kastreret)   1000 kr.

Marsvin, intakt    400 kr.

Undulat eller andre små fugle   125 kr.

Hamster   100 kr.

MODTAGELSESGEBYR FOR BORTFORMIDLING

Hund   1.000 kr.

Kat (mærket, vaccineret og neutraliseret)   800 kr.

Kanin   400 kr.

UDLEVERING AF BORTLØBNE KÆLEDYR 

Der skal påregnes et gebyr i forbindelse med udlevering af bortløbne kæledyr. Kæledyr udleveres kun ved fremvisning af billed-ID og bevis på ejerskab.

SÆT DIG IND I DYRETS BEHOV

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

 • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
 • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
 • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet.

DYR ER ALDRIG GRATIS

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

HUNDE- & KATTEPENSION

 

PRISER FOR HUNDEPENSION

Hvad koster det at have din hund i pension hos os?

Når du afleverer din hund i vores pension, betaler du for hele perioden. Selvom du afhenter din hund før det aftalte tidspunkt, kan vi ikke refundere dele af beløbet til dig. Det er fordi, vi ikke har mulighed for at tildele din hunds pensionsplads til en anden med så kort varsel. Derfor afregner vi også indleverings- og afhentningsdagen som hele dage.  Din bestilling er bindende. 

Følgende priser er gældende pr. dag:

 • En hund: kr. 225,-
 • Anden hund i samme boks: kr. 200,-

Helligdagstillæg

 • Perioden 20/12-05/01, vinterferien, Påsken, Kr. Himmelfartsferien, Pinsen, Store Bededagsferien, julimåned og efterårsferien: kr. 30,- pr. boks pr. døgn
 • D. 31/12 – 01/01: kr. 1000,- pr. hund

PRISER FOR KATTEPENSION

Når du afleverer din kat i vores pension, betaler du for hele perioden. Selvom du afhenter din kat før det aftalte tidspunkt, kan vi ikke refundere dele af beløbet til dig. Det er fordi, vi ikke har mulighed for at tildele din kats pensionsplads til en anden med så kort varsel. Derfor afregner vi også indleverings- og afhentningsdagen som hele dage. Din bestilling er bindende. 

Følgende priser er gældende pr. dag:

 • En kat kr. 150,-
 • Anden kat i samme boks: kr. 125,-
 • Yderligere pr. kat i samme boks kr. 50,-

Helligdagstillæg:

 • D. 31/12 – 01/01: kr. 1000,- pr. kat.

BOOK TID TIL PASNING

Start day is on delivery and end day is at pickup

SMILEYORDNING

Vi er en del af hundesmileyordningen
smiley2.jpg