banner gif

velkommen til dyrenes beskyttelse århus

Adresse

Dyrenes Beskyttelse Århus
Tingskoven 5
8310 Tranbjerg J

Åbningstider

Telefonen er åbent hverdage fra kl.10.00-14.00. Internatet er åbent mandag OG fredag 10.00-17.00 og ugens øvrige dage 10.00-14.30

Dyrenes Beskyttelse Århus modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.

Når dyrene ankommer til internatet, bliver de dyrlægetjekkede og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver de passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale, som lærer dyrets individuelle behov at kende, så dyret kan formidles til den rigtige familie.

Derudover har vi en skøn kattepension og hundepension, hvor du har mulighed for at få din hund eller kat i pasning, mens I er på ferie. 

Vi ligger i et dejligt naturområde med dejlige arealer i fredelige og rolige omgivelser tæt på Århus.

ER DU INTERESSERET I AT ADOPTERE ET DYR?

Vi har åbent alle dage: Mandag og fredag fra kl. 10:00 - 17:00 og ugens øvrige dage fra kl. 10:00 - 14:30. I dette tidsrum er du velkommen til at komme forbi og hilse på de katte, kaniner, smådyr og fugle, der alle sidder klar og venter på deres nye familie. Har du nogle spørgsmål til internatet eller et dyr, du har set på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 87 33 44 40 eller sende en mail på ddaa@dyrenesbeskyttelse.dk.

Er du interesseret i hund?

 Her på hjemmesiden kan du se og læse om de hunde, vi har til adoption. Er der en, der kunne være et match til dig, så ring til os. Så holder vi et telefonisk interview - altså en snak om, hvad vi forventer, og hvad du kan tilbyde. Det er IKKE muligt at se hundene uden en aftale, da vi gerne vil holde hundeafdelingen så meget som muligt i ro.

Er du interesseret i kat? 

 Det er ikke alle katte, der når at komme på vores hjemmeside, da vi har rigtig travlt. Kom derfor endelig ud forbi i åbningstiden og mød de katte, som er klar til nye familier. Vi reserverer ikke en kat, før du har mødt den, da kemi er vigtig for både kat og ny ejer. Dette gælder også alle smådyr såsom kaniner, marsvin og fugle. Vi glæder os til at møde dig. 

Støt DYRENES BESKYTTELSE ÅRHUS Internat

Bliv fast internatstøtte eller giv en engangsdonation via sms:

Send SMS med teksten Århus til 1474 og donér 100 kr.

Send SMS med teksten Århus50 til 1474 og donér 50 kr.

Send SMS med teksten Århus150 til 1474 og donér 150 kr.

Eller Mobilepay valgfrit beløb til 708843

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

ADOPTION AF DYR

Hund (uanset størrelse og alder)   3.200 kr.

Kat/killing   1.200 kr.

Kanin (neutraliseret)   1.200 kr.

Marsvin, han (kastreret)   1000 kr.

Marsvin, intakt    400 kr.

Undulat eller andre små fugle   125 kr.

Hamster   100 kr.

MODTAGELSESGEBYR FOR BORTFORMIDLING

Hund   1.000 kr.

Kat (mærket, vaccineret og neutraliseret)   800 kr.

Kanin (neutraliseret)   800 kr.

Kanin (intakt)   1.200 kr. 

UDLEVERING AF BORTLØBNE KÆLEDYR 

Der skal påregnes et gebyr i forbindelse med udlevering af bortløbne kæledyr. Kæledyr udleveres kun ved fremvisning af billed-ID og bevis på ejerskab.

SÆT DIG IND I DYRETS BEHOV

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet.

DYR ER ALDRIG GRATIS

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

hund booking

PENSION: FÅ DIN HUND ELLER KAT PASSET HOS DYRENES BESKYTTELSE ÅRHUS

På internatet har vi en skøn katte- og hundepension, hvor der er mulighed for at få din hund eller kat passet, mens du er på ferie.

BLIV INTERNATSTØTTE

 

 

 

 

 

VORES TEAM

Dyrenes Beskyttelse Århus udgøres af et team med veterinærsygeplejersker, dyrepassere og adfærdskyndige. Vores kompetencer kan klare hverdagens problemer og tage hånd om de dyr, der har brug for ekstra hjælp.

Sammen med vores faglige personale består holdet også af en flok fantastiske, engagerede og dygtige frivillige, der hver dag knokler for, at dyrene har det godt. Derudover har vi et hold af dygtige, frivillige plejefamilier, der altid står klar til at tage små flaskekillinger eller missemødre med killinger i pleje. 

Vi er et smilende og energisk team, som er enige om, at vi er her for dyrenes skyld. Vi har et fælles mål og en interesse i at redde svigtede dyr.

Tak til Royal Canin som sponsorerer alt foder til vores internater

smiley2.jpg

Vi er en del af hundesmileyordningen
 

Tak til Diafarm som sponsorerer alt foder til flaskekillinger