Dyrenes Beskyttelse Århus

velkommen til dyrenes beskyttelse århus

OBS OBS - I UGE 29 OG 30 LUKKER BUTIKKEN KL 14.30 ALLE DAGE

Dyrenes Beskyttelse Århus modtager familiedyr, der er svigtede, herreløse eller nødstedte. Det kan være dumpede dyr, dyr fra dyreværnssager eller dyr, der kommer i klemme på grund af skilsmisse, sygdom eller lignende.

Vi ligger i et dejligt naturområde med dejlige arealer i fredelige og rolige omgivelser tæt på Århus.

Adresse

Dyrenes Beskyttelse Århus
Tingskoven 5
8310 Tranbjerg J

Åbningstider

Telefonen er åben på hverdage kl. 10.00-14.00. Internatet er åbent mandag og fredag kl. 10.00-17.00 og ugens øvrige dage kl. 10.00-14.30

Vil du adoptere et dyr?

Når et dyr ankommer til internatet hos Dyrenes beskyttelse Århus, bliver det dyrlægetjekket og om nødvendigt sat i behandling. Derefter bliver det passet, plejet og trænet af internatets erfarne og fagkyndige personale, som lærer dyrets individuelle behov at kende, så det kan formidles til den helt rigtige familie.

Du er meget velkommen til at komme forbi for at hilse på de katte, kaniner, smådyr og fugle, der alle sidder klar og venter på at få en ny familie, i vores åbningstid.

Vi har også en skøn kattepension og hundepension, hvor du har mulighed for at få din hund eller kat i pasning, mens I er på ferie.

Spørgsmål

Har du nogle spørgsmål til internatet eller til et dyr, du har set på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at ringe på tlf. 87 33 44 40 eller sende en mail til aarhus@dyrenesbeskyttelse.dk.

Interesseret i hund

Her på hjemmesiden kan du se og læse om de hunde, vi har til adoption. Er der en, der kunne være et match til dig, så ring til os. Så holder vi et telefonisk interview - altså en snak om, hvad vi forventer, og hvad du kan tilbyde. Du kan også sende din ansøgning på mail til hundaarhus@dyrenesbeskyttelse.dk. Denne mail er KUN til ansøgninger. Det er IKKE muligt at se hundene uden en aftale, da vi gerne vil holde hundeafdelingen så meget som muligt i ro.

Interesseret i kat

Det er ikke alle katte, der når at komme på vores hjemmeside, da vi har rigtig travlt. Kom derfor endelig ud forbi i åbningstiden og mød de katte, som er klar til nye familier. Vi reserverer ikke en kat, før du har mødt den, da kemi er vigtig for både kat og ny ejer. Dette gælder også alle smådyr såsom kaniner, marsvin og fugle. Kom endelig forbi og hils på dyrene. Vi glæder os til at møde dig.

PRAKTISK INFO

Det koster penge at adoptere et dyr. Adoptionsprisen er med til at dække en del af internatets udgifter ved eksempelvis dyrelægebehandlinger, vaccinationer og daglig pleje. 

ADOPTION AF DYR

Hund (uanset størrelse og alder)   4.300 kr.

1 Kat/killing   1.450 kr.

2 katte/killinger   2.200 kr.

Kanin (neut.)   500 kr.

Marsvin  300 kr.

Undulat eller andre små fugle   fra 60 kr. 

Hamster   50 kr.

MODTAGELSESGEBYR FOR BORTFORMIDLING

Hund   1.000 - 1.900 kr. (vurderes ud fra adfærd, udfordringer, sundhed, vacc. status mv.)

Kat (mærket, vaccineret og neutraliseret)   700 kr.

Kat (ikke neutraliseret og vaccineret)   1.650 kr.

Kanin (neutraliseret)   800 kr.

Kanin (intakt)   1.200 kr. 

indlevering af andre dyr kontakt internatet for yderligere information og pris. 

UDLEVERING AF BORTLØBNE KÆLEDYR 

Der skal påregnes et gebyr i forbindelse med udlevering af bortløbne kæledyr. Kæledyr udleveres kun ved fremvisning af billed-ID og bevis på ejerskab.

SÆT DIG IND I DYRETS BEHOV

Hvis du planlægger at anskaffe dig et dyr, bør du sætte dig grundigt ind i dyrets behov og pasningskrav. På den måde får du de bedste muligheder for at tage stilling til om dyret, er det rette for dig, og om du kan tilbyde de rigtige forhold. Uanset dyreart forpligter ejerskab altid. Kæledyr kræver en specifik mængde tid, aktivering og opmærksomhed, som defineres efter deres naturlige behov.

  • Sæt dig altid ind i levealder, inden du køber dyr.
  • Alle kæledyr kræver tid, aktivering og opmærksomhed
  • Ejerskab kræver økonomi. Dyr koster penge hele livet.

DYR ER ALDRIG GRATIS

Adoption og hold af kæledyr vil altid være forbundet med økonomiske udgifter. Ingen internatdyr er gratis, og udstyr, foder og regelmæssige dyrlægebesøg hviler altid på ejeren. Overvej derfor altid, om der er luft i budgettet, inden du føjer et nyt medlem til familien.

Bliv frivillig på internatet og gør en forskel for de svigtede dyr

Internatet har i mange år nydt godt af hjælp fra frivillige hænder til en vifte af forskellige opgaver, som hver dag skal løses for at vores dyr har det godt. I takt med at vi nu får flere dyr ind, har vi mere end nogensinde brug for jeres hjælp. Vi indbyder derfor til introaften for frivillige og vi håber at se dig.

Forpligtelser som frivillig:
- Man skal som minimum kunne være på internatet i 2 timer hver 14. dag
- Man skal have en gyldig stivkrampevaccination
- Man skal være minimum 18 år gammel
- Man skal være selvhjulpen og selvstændig
- Man skal overholde gældende tavshedspligt omkring de dyreværns- og socialsager vi får ind
- Vi anbefaler kraftigt, at man lader egne dyr vaccinere med gældende vacciner for at undgå smitte
- Og så skal man naturligvis have et stort dyre hjerte og lysten til at gøre en positiv forskel

Vil du være frivillig og gøre en forskel for dyrene på internatet? Tilmeld dig en af vores intromøder. Du finder begivenhederne på vores facebookside.

Dyrenes Beskyttelse Århus får året rundt hjælp af frivillige plejefamilier, der hjælper med at passe og pleje de mange killinger, der kommer ind til internatet. Killingerne er i pleje indtil de er 12 uger og gamle nok til at få et nyt og kærligt hjem. Der er nogle krav for at kunne være plejefamilie, og derfor er der her samlet en Q&A med svar og spørgsmål om livet som plejefamilie.

hund booking

Pension

På internatet har vi en skøn katte- og hundepension, hvor der er mulighed for at få din hund eller kat passet, imens du er på ferie.
Hundehvalp i armene på Dyrenes Beskyttelses medarbejder

Hvalpetræning

Tiden med en hundehvalp er fantastisk, men den kan også være fyldt med udfordringer. Der er så meget, I skal lære sammen. Vi hos Dyrenes Beskyttelse Århus vil gerne hjælpe jer godt på vej, så I sammen kan få skabt gode relationer og et stærkt samarbejde hund og ejer imellem. Derfor opstarter vi hvalpetrænings hold til september med fokus på positiv træning og det gode samarbejde.

Er din hvalp 2-6 mdr. gammel, så er kurset lige noget for jer. Der vil være 8 sessioner, hvor den første er online. Vi mødes syv gange 50 minutter med opstart 9. september.
Prisen er 999.- og tilmelding sker ved at skrive til juliskaa@dyrenesbeskyttelse.dk.

Træningstidspunkter:
Hvalpehold: Mandag kl. 16.00 - 16.50
Hold: Hverdagens udfordringer Mandag kl. 17.00 - 17.50

Støt DYRENES BESKYTTELSE ÅRHUS Internat

Bliv fast internatstøtte eller giv en engangsdonation via sms:

Send SMS med teksten Århus til 1474 og donér 100 kr.

Send SMS med teksten Århus50 til 1474 og donér 50 kr.

Send SMS med teksten Århus150 til 1474 og donér 150 kr.

Eller Mobilepay valgfrit beløb til 708843

BLIV INTERNATSTØTTE

 

 

 

 

 

VORES TEAM

Dyrenes Beskyttelse Århus udgøres af et team med veterinærsygeplejersker, dyrepassere og adfærdskyndige. Vores kompetencer kan klare hverdagens problemer og tage hånd om de dyr, der har brug for ekstra hjælp.

Sammen med vores faglige personale består holdet også af en flok fantastiske, engagerede og dygtige frivillige, der hver dag knokler for, at dyrene har det godt. Derudover har vi et hold af dygtige, frivillige plejefamilier, der altid står klar til at tage små flaskekillinger eller missemødre med killinger i pleje. 

Vi er et smilende og energisk team, som er enige om, at vi er her for dyrenes skyld. Vi har et fælles mål og en interesse i at redde svigtede dyr.

Tak til Royal Canin som sponsorerer alt foder til vores internater

Vi er en del af hundesmileyordningen
 

Tak til Diafarm som sponsorerer alt foder til flaskekillinger