Venskab forener

Maxi Zoo sælger igen i år venskabsarmbånd, hvor de donerer 10 kr. pr. solgt armbånd til Dyrenes Beskyttelse!

Maxi Zoo kører kampagne for Dyrenes Beskyttelse

I november måned sælger Maxi Zoo smarte armbånd til 20 kr. stykket, hvoraf 10 kr. går til arbejdet for at redde dyr i nød og skabe bedre dyrevelfærd.

Du kan købe armbåndene i din lokale Maxi Zoo butik eller online her

armbånd.JPG

Tak til Maxi Zoo og deres kunder

Tak til Maxi Zoo og deres kunder, som igen i år har været med til at støtte arbejdet ude på internaterne. Dette blev der sat fokus på, ved salget af Gi’ Pote armbånd ude i alle landets 44 Maxi Zoo butikker.

Der blev solgt i alt 16.508 armbånd, hvilket resulterede i en donation på 165.080 kr.

Tusinde tak til alle kunder i Maxi Zoo, som har været med til at gøre en forskel og købe et armbånd og tak til Maxi Zoo fordi de igen i år har valgt at donere salget af armbånd til fordel for dyrene.

Donationer i 2017

Igen i år afholdte Maxi Zoo deres årlige Valentins gåtur til støtte for Dyrenes Beskyttelse. I år var støtten øremærket indsatsen for hunde med særlige behov. 

Den årlige gåtur samlede 1.169 hunde og deres ejere rundt omkring i landets 42 Maxi Zoo butikker. Det kostede 25 kr. at deltage, og oveni donerede Maxi Zoo 10 kr. pr. fremmødte hund. Det blev til 12.000 kr. fra Maxi Zoo og den samlede donation lød på 80.000 kr.

Donationer i 2016

I 2016 var Maxi Zoo med til at indsamle mere end 175.000 kr. gennem Valentins gåturen og Gi' Pote kampagnen. Bo Demant, som er administrerende direktør for Maxi Zoo, var med til Årets Dyreven og overrakte checken fra Gi' Pote, som var på 145.600 kr. 

Vi er rigtig glade for samarbejdet med Maxi Zoo, som er med til at give dyrene en ny chance.

Maxi zoo sponsorat

Donationer 2015

Maxi Zoo har siden 2015 været med til at gøre en forskel for dyr i nød sammen med deres kunder.

Det første arrangement Maxi Zoo var med til at stable på benene i samarbejde med Dyrenes Beskyttelse var Valentins gåturen, hvor der gik 3671 hunde og deres ejere med. Det kostede 10 kr. at være med, og pengene gik ubeskåret til Dyrenes Beskyttelse. Dette blev til en flot donation på 36.710 kr.

hund.jpg

Senere på året var Maxi Zoo med til at hylde hverdagenes helte, med deres årlige Gi’ Pote kampagne. Dette bliver gjort ved salg af poteklistermærker til 10 kr. i alle landets Maxi Zoo butikker, hvor salget går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses arbejde, for at tage vare på de mange kæledyr, som hvert år bliver indleveret, dumpet eller efterladt. Dette blev til en rigtig flot donation på 200.000 kr., som blev overrakt til Årets Dyreven.

DSC_0524_ Thomas Degner 1.0.jpg