TAG HELE FAMILIEN UNDER ARMEN OG GÅ TUR FOR SVIGTEDE HUNDE

Søndag den 16. februar inviterer vi sammen med Maxi Zoo til Valentinsgåtur for 5. år i træk. Køb billet, gå med og støt svigtede hunde som har brug for hjælp. 

Valentinsgåtur: Billetpris 40 kr. per hund. 

For hver solgte billet donerer Maxi Zoo 10 kr.

EN HYGGELIG DAG I HUNDENS TEGN

Traditionen tro inviterer Maxi Zoo og Dyrenes Beskyttelse til Valentinsgåtur igen i år. Søndag den 16. februar kl. 11:00 mødes to- og firbenede over hele landet for sammen at gå en støttetur for svigtede hunde. Der er arrangeret gåture fra alle landets 46 Maxi Zoo butikker, og det koster kun 40 kr. at være med. 

Valentinsgåtur afholdes for 5. år i træk, og hvert år støtter flere og flere fantastiske hunde og hundevenner op. Sidste år var vi 1128 snuder, men mon ikke vi kan slå den rekord? Tag familie eller venner under armen, sæt snor på hunden og nyd en dejlig dag med andre dyrevenner og deres trofaste følgesvende. Det bliver hyggeligt! 

HVOR OG HVORNÅR?

Søndag den 16. februar
Kl: 11:00 fra alle landets Maxi Zoo butikker

TRYK PÅ KORTET OG FIND DIN NÆRMESTE MAXI ZOO

Vil du samle ekstra ind til svigtede hunde?

Du og din hund kan gøre en ekstra stor forskel ved at starte jeres egen indsamling for svigtede hunde i forbindelse med Valentinsgåturen. Start op på bare 5 minutter og få hjælp fra venner og familie. Sammen kan vi gøre en forskel for hundene.

Støtten er øremærket alle de svigtede hunde, som hvert år kommer på internat fra dyreværnssager.

Hundene kræver oftest en del træning, inden de er klar til at komme ud til den helt rigtige familie. 

Hos Dyrenes Beskyttelses internater får hver enkelt hund netop det behandlingsforløb tilrettelagt, som netop passer til de fysiske behov for bevægelse og behov for dyrlægebehandling. Derudover bliver der planlagt et træningsforløb, som netop støtter den enkelte hund, så den udvikler sig i en positiv retning og senere kan komme ud til en ny familie.

Vores uddannede personale har den erfaringsmæssige baggrund og kompetencerne til at hjælpe hundene, så de blomstrer op og igen får tillid til mennesker og det nye liv, de skal ud og leve. Derudover har vi dyrlæger med den faglige veterinære viden, så hundene får den sundhedsmæssige mest optimale behandling på internatet.

Hundene kan være i en form for hjælpeløs tilstand, hvor de har opgivet at kommunikere med omverdenen og gået helt ind i sig selv. Heldigvis kan personalet hjælpe hundene tilbage til et godt og trygt liv igen. Med den rette positive træning og stimulering kan de nå langt med selv en meget mental skadet hund. 

STØTTEN GÅR TIL

SVIGTEDE HUNDE

TRÆNING PÅ INTERNAT

DEN RETTE PLEJE

STØT UDEN GÅTUR

Man behøver ikke gå med for at støtte svigtede hunde. SMS SVIGT til 1277 og støt med 50 kr.  

SVIGTET OG MISFORSTÅET: STUART SKULLE LÆRE ALTING FORFRA