VALENTINSGÅTUR 2021: VI GÅR SAMMEN HVER FOR SIG

Søndag den 14. februar inviterer vi sammen med Maxi Zoo til Valentinsgåtur. I år bliver det hele lidt anderledes, men vi går stadig tur for svigtede hunde. I stedet for at gå i samlet trop, går vi sammen hver for sig. 

Køb billet på SMS...

BILLETPRIS 40 kr.

Maxi Zoo støtter med 10 kr. ekstra for hver solgte billet.

 

EN HYGGELIG DAG I HUNDENS TEGN

Igen i år afholder Maxi Zoo Valentinsgåtur til fordel for Dyrenes Beskyttelse. Selvom Danmark er delvist nedlukket på grund af Covid-19, kan du stadig vise din bedste ven kærlighed med en god gåtur. I stedet for den traditionsfulde tur fra en Maxi Zoo butik, går vi sammen hver for sig den 14. februar. Du bestemmer selv, hvornår og hvor du vil gå - og samtidig gør du en stor forskel for svigtede hunde ved at købe billet.

Når du tilmelder dig, køber du et kærlighedsbånd til 40 kr. Pengene går ubeskåret til Dyrenes Beskyttelses arbejde for indsatsen for svigtede hunde. Maxi Zoo donerer yderligere 10 kr. pr. billet, så den samlede donation ved at gå med på Valentinsgåturen er 50 kr. Du kan læse mere om indsatsen her. 

Tilmeld dig gåturen og vis din støtte med et kærlighedsbånd, som kan bindes rundt om halsbåndet på din hund, selen eller snoren.

Alle deltagende kan afhente kærlighedsbåndet og en goodiebag i en lokal Maxi Zoo eller Petworld butik fra den 6. februar og frem til den 21. februar.

FIND DIN NÆRMESTE MAXI ZOO BUTIK

Vil du samle ekstra ind til svigtede hunde?

Du og din hund kan gøre en ekstra stor forskel ved at starte jeres egen indsamling for svigtede hunde i forbindelse med Valentinsgåturen. Start op på bare 5 minutter og få hjælp fra venner og familie. Sammen kan vi gøre en forskel for hundene.

Støtten er øremærket alle de svigtede hunde, som hvert år kommer på internat fra dyreværnssager.

Hundene kræver oftest en del træning, inden de er klar til at komme ud til den helt rigtige familie. 

Hos Dyrenes Beskyttelses internater får hver enkelt hund netop det behandlingsforløb tilrettelagt, som netop passer til de fysiske behov for bevægelse og behov for dyrlægebehandling. Derudover bliver der planlagt et træningsforløb, som netop støtter den enkelte hund, så den udvikler sig i en positiv retning og senere kan komme ud til en ny familie.

Vores uddannede personale har den erfaringsmæssige baggrund og kompetencerne til at hjælpe hundene, så de blomstrer op og igen får tillid til mennesker og det nye liv, de skal ud og leve. Derudover har vi dyrlæger med den faglige veterinære viden, så hundene får den sundhedsmæssige mest optimale behandling på internatet.

Hundene kan være i en form for hjælpeløs tilstand, hvor de har opgivet at kommunikere med omverdenen og gået helt ind i sig selv. Heldigvis kan personalet hjælpe hundene tilbage til et godt og trygt liv igen. Med den rette positive træning og stimulering kan de nå langt med selv en meget mental skadet hund. 

STØTTEN GÅR TIL

SVIGTEDE HUNDE

TRÆNING PÅ INTERNAT

DEN RETTE PLEJE

STØT UDEN GÅTUR

Man behøver ikke gå med for at støtte svigtede hunde. SMS SVIGT til 1277 og støt med 50 kr.