Buller

HUSK at se alle billederne af Buller.
Buller er kommet til Brande Dyreinternat da tidligere familie med små livlige og legende børn og en aktiv, og glad hund ikke fungerede for dem.
Buller er en meget venlig og meget glad og energisk dreng. han er lydhør og vil rigtig gerne lære og træne, og elsker også at komme ud på gåture og udforske naturen. Han er en hund med krudt i måsen som også elsker bare at løbe derud af. Han er glad for selskab/mennesker og hilser også gerne på andre hunde, kan dog være så glad og kåd, at han kan virke for voldsom for nogle - f.eks. mindre børn.
Buller har gået til hvalpetræning og kender de basale ord som sit og læg dig og reagere også på hjemkald. Han går fint i snor, når det første krudt er brændt af. Buller har tidligere boet på landet, hvor han har haft god plads til at boltre sig på. Han er glad for vand og bruger gerne sin næse og vil også gerne nusses og få børstet pels. han været alene hjemme nogle timer og plejer at sove, når der er ro omkring ham. Han er ikke så vant til at være med i bil.
Da Buller nemt bliver livlig og kåd når omgivelserne er det, søger vi et roligt, forudsigeligt hundevant hjem uden mindre børn, hvor man har tid og overskud til samvær og træning, hvor han dels skal bruge sin fysik men ikke mindst sin hjerne.
Hans kommende rolige hjem er helst på landet med en stor indhegnet have. Det kunne være en familie med store børn. Måske med en jæger iblandt. Mener du at , du kan tilbyde Buller et liv, som passer til ham, så kontakt Brande dyreinternat på tlf 97187123

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 20BH-0531
Hund, Han
Race
Blanding
2 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten