Rufus

Rufus`ejers livssituation er desværre ændret på en måde,Rufus ikke kan blive med sin nuværende ejer. Derfor er Rufus kommet til os Brande Internat, så vi kan hjælpe ham med at finde hans " nye "forevigt hjem".
Rufus har boer i familie - også med mindre børn og sammen med en anden hund, er vant til at luftes i snor og frit, at være med i bil og at være alene hjemme både i huset og i sin hundegård.
Han er stadig en unghund: Energisk og meget glad, meget rar og imødekommende. Han har været med på hvalpeskole og kender de almindelige ord,-er ok til at gå i snor, og i de rette hænder, som vil udnytte hans behov for både fysisk og mental aktivering,- og med fortsat træning, har han gode egenskaber til at blive en rigtig god og lydhør kammerat - og selvom han ikke har været med på jagt endnu , så måske også på jagt, han viser nemlig at det har han også gode potentialer for: - bruger sin næse meget både på jord og i luft,-tager "stand",-vil gerne jagte en fugl,- og elsker vand.
Vi søger et erfarent hjem, gerne med en jæger iblandt, som har god tid og overskud- også i hverdagen - som bor med god udenomsplads inde og ude.
Kontakt Brande Internat på 97187123 hvis du mener at du/ I kunne være egnede som Rufus "forevige nye hjem".

Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Ring 97 18 71 23 Telefontider: Man.- fre. 8.00-10.00 og 17.30-18.30. Uden for dette tidsrum passer vi telefonen så vidt det er muligt, men da vi er hos dyrene kan det være svært. Svare vi ikke, så indtal navn og telefonnr, samt hvad det drejer sig om, så ringer vi tilbage
Reference: 20BH-1528
Hund, Han
Race
Tysk Ruhåret
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Brande Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten