Max V1758

Lækre Max kom til internatet da ejer desværre ikke havde den tid til ham som han fortjener.
Max er en fantastisk sød hund på 42 kg. Han kan ikke med andre hunde, han gør og kommer de for tæt på hopper han ud efter dem, men ellers går han super fint i snor.

Max har været alene i op til 13 timer om dagen uden problemer, men dette skal han ikke være i hans nye hjem. Han har de første år i hans liv været vant til hus med have, men da ejer var nødt til at finde en løsning pga de mange timer han skulle være alene, blev der bygget en løbegård med mulighed for at gå i læg med adgang til haven.
Hvis han ser noget jager han det, han har en ænkelt gang sprunget over hegnet på 1meter og 50.
Max er en fantastisk hund, men med mange kræfter, han hopper gerne op, hilser og vil gerne give kysser og vil også gerne lege, snuse. Max er en meget aktiv hund.
Man skal ikke lade noget spiseligt stående fremme,det stjæler han.

Max elsker at køre bil og gerne hvis turen går til vandet da han elsker at svømme.

Hjemmet vi søger skal være i landelige omgivelser, med masser af plads og hvor man gerne må ligge i sofaen, være en del af familiens gøremål og hvor der en en stor indhegnet have man kan løbe rundt i og der er tid til lidt træning og leg.
Han er bange til nytåret, men tager man sine forholdsregler så som nedrullet gardiner, ikke gå fra ham osv så klare han det godt.

Lyder Max som noget for dig, så tøv ikke med at ringe ind til os.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1758
Hund, Han
Race
Schæfer
5 år og 8 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten