Bille V1878-På vej ud i nyt hjem

Mød BIlle!

Lad jer ikke nare af det nuttede udseende, han er en bølle. Bille er en fræk lille hvalp med krudt i måsen. Han har ikke oplevet så meget i sit lille liv, og skal derfor lære alt fra bunden. Han er utrolig glad for mennesker, men har aldrig lært at gå i snor, være renlig eller være alene. Han søger et hjem med kendskab til hund, der ved hvordan man stimulere og arbejder med en hvalp, samt vil bruge tid på at socialisere og miljøtræne ham, i hans tempo. Vi søger en familie til ham, som bor i hus med indhegnet have.

Bille har ressourceforsvar overfor andre hunde, og skal derfor ikke ud til andre dyr eller små børn(min. 10 år). Han er en sød og kærlig fyr, der fortjener det bedste.
Han kommer fra en dyreværnssag og han kan derfor have noget med i bagagen som vi ikke kender til. Vi ved derfor hellere ikke om det han har oplevet i sit liv, kan have betydning i fremtiden. Han forventes at komme til at veje ca 30 kg.

Ønsker man at adoptere Bille skal man sende en ansøgning på mail til: ddaa@dyrenesbeskyttelse.dk. I denne mail skal man besvare følgende spørgsmål:
- Hvilken hvalp man ønsker at adoptere?
- Hvordan er ens familie? hvor mange bor I sammen?
- Hvordan bor I? Hus m. have, lejlighed mv?
- Har I erfaring med hund? hvilken?
- Hvor længe ville han skulle være alene hjemme en almindelig dag?
- Hvilken typer træning og aktivering kan i tilbyde hunden?
- Hvorfor er det lige netop jer, der skal adoptere Bille?
- Vedhæft gerne billeder

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V1878
Hund, Han
Race
Blanding
4 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Dansk Dyreværn Århus

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten