Cody-Reserveret

Cody skal bo på landet. Cody er en sød og helt igennem fantastisk golden, der ikke kunne trives da han tidligere familie flyttede fra landet til byen. Her blev han meget stresset, reagerede på lyde, åbnede døre og vinduer samt ødelagde ting. Denne adfærd så familie ikke mens de boede på landet.

Han er en rigtig familie hund og slapper bedst af, når hele familien er samlet. Han elsker at putte, har før kunne være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men efter flytningen har han ikke kunne finde ud af det.

Cody er vant til at komme i hundeskov, går rigtig pænt i snor, men vil meget gerne hilse på andre hunde. Her gør han og trækker for at komme hen og sige hej.

Cody er vant til børn, men kan godt virke lidt voldsom når han lige skal hilse på, han er jo en stor og glad hund.

Han kan godt køre med i bilen, men er meget urolig og bliver lidt stresset af det. derudover kan han ikke lide nytår, hvor han bliver bange og utryg.
Han er super god il at blive håndteret og finder sig i alt.

Cody søger en ny familie på landet i rolige omgivelser. Vi ved ikke hvordan Cody har det med andre dyr udover at han fungere fint med andre hunde. Han søger et hjem, hvor der er en masse kærlighed, og hvor han ikke skal væree for meget alene. Man skal have tid til at træne alene-hjemme træning, da det har været svært for ham efter flytningen.

Den ideelle familie til Cody er en dejlig børnefamilie, der bor på lande, hvor mor eller far er hjemmegående, da Cody trænger til tid med familien.

Ring 87 33 44 40
Reference: 8V517
Hund, Han
Race
Golden Retriever
4 år og 9 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring DANSK DYREVÆRN ÅRHUS

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten