Chica

Chica er en aktiv badut springer på 1 år og 10 måneder. Hun er hurtig som en ninja, både på benene og med hovedet. Hun vil gerne træne og lave øvelser, og så længe der er godbidder i sigte, så har du Chicas fulde opmærksomhed. Chica skal være alene hund i nyt hjem, men har tidligere boet med kat og det er gået fint. Nyt hjem må have tiden til at lære hende at være alene hjemme. Hvis der er børn i hjemmet må det være store børn, da hun godt kan være lidt af en bullerbasse, som ikke ved at hun vejer 21 kg. Vi ønsker at finde et hjem til Chica, som vil inddrage hende i en hverdag med daglige gåture og aktivering. Et hjem i hus med have som måske mangler sin nye trænings makker, hun ville egne sig godt til nosework eller rally. Chica er en staffordshire Bull Terrier Blanding.
Har du interesse i Chica, så læs her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hund-fra-internat og ring på 88774300 for et telefoninterview.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FH-1809
Hund, Hun
Race
Staffordshire Bull Terrier Bl.
1 år og 10 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten