Molly

Molly søger aktivt hjem
Molly er kommet ind, da hun desværre ikke længere fungere med familiens anden hund.
Molly er en 10 mdr. gammel blandingstæve, på 14 kg, der er importeret fra Portugal, af tidligere ejer.
Hun er lidt forsigtig over for fremmede, men tø’er hurtigt op. Hun søger et nyt kærligt hjem, hvor der både er tid og fokus på hende. Hun er glad for at træne og skal ud i et hjem, som har lyst til bruge hende aktivt. Det kunne være lydighed, agility, Nose Work eller Rally.
Molly har kun været vant til at være alene hjemme sammen med familiens anden hund, så derfor skal nyt hjem være indstillet på at starte alene hjemme træning op på ny.
Molly er glad for gåture, både ved stranden og i skoven.
Mollys nye hjem skal være uden anden hund, og uden kat - dem jagter hun. Hun har ikke kendskab til børn, så hvis nyt hjem har børn, skal disse være store børn.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 20FH-1818
Hund, Hun
Race
Blanding
10 måneder og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten