Josefine

Josefine er en forsigtig schæfer pige, som er blev 1 år i august måned. Hun kommer fra en dyreværnssag, og vi har derfor begrænset historik på hende. Josefine er er brugslinjer, og vi søger derfor et hjem som ved hvad det vil sige, at have en hund med et høj drive. Hun kommer fra et hjem hvor de har været flere hunde, men kun schæfere. Hun synes derfor at andre hunde, ser lidt mærkelige ud. Vi søger et hjem med en anden fornuftig schæfer min. 3 år ældre, som Josefine kan støtte sig op ad og kopiere fra. Lige nu stresser og gør hun ad det, som hun bliver usikker på. Josefine er en kærlig pige omkring mennesker, og vil enormt gerne hilse. Hun har ingen træningserfaring, men vil rigtig gerne. Dog kan hun kun holde koncentrationen i kortere tid endnu, og der skal ikke meget til at tage hendes opmærksomhed. Vi søger et hjem i hus med have i rolige omgivelser, og da hun ikke har kendskab til børn, må hjemmet være uden. Vi ved ikke om hun kan være alene hjemme, men nyt hjem skal have tid til at hun lander godt inden alenehjemmetræning påbegyndes. Hun er en blød pige og skal trænes via belønningsbaseret træning, for på den måde når du længst. Har du erfaring og overskud til at give Josefine den daglige træning som det kræves, når man har en schæfer af brugslinjer?
Så læs her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hund-fra-internat og ring til os på 88774300 for et telefoninterview

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V1285
Hund, Hun
Race
Schæfer
1 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten