Walter

Smukke Walter med sin blå farve kan ikke løbe fra, at han er en blanding af weimaraner og labrador. Han er lige blevet 1 år i denne måned, og er en stor aktiv bullerbasse. Walter har på kort tid haft to hjem og vi søger nu hans tredje og sidste hjem. Et rummeligt hjem, som ved hvad det vil sige at have en hund med et højt aktivitetsniveau, som skal udfordres på det mentale plan, men bestemt også det fysiske plan. Han er glad for at bære ting i munden, alt fra snoren, apporten og nogle gange også hånden. Walter er kastreret, og man skal passe lidt på vægten, han er nemlig enormt madglad, og pt. til den runde side med sine 33 kg. Walter vil rigtig gerne træne og samarbejde med sit menneske, men han skal udfores, for han er en klog hundefyr.
Vi søger et hjem i fritlæggende hus med have, som har hundeerfarring, meget gerne med lignede jagthunderacer. Walter kan godt være voldsom i sin adfærd, hvilket betyder, at der ikke er børn i Walters nye hjem.
Han har et fornuftigt hundesprog, og leger gerne med søde hundepiger. Katte jagter han... og fugle kan også være svært ikke at sætte efter, man er vel ikke jagthund for ingen ting;)
Walter har ikke lært at gå pænt i snor, hvilket betyder, at han vil fremad og trækker en del. Så det kræver at nyt hjem har fysikken i orden. Med venlig konsekvent og vedholdende træning, så er han meget modtagelig for træning af dette.
Tidligere har Walter kunne være alene hjemme i nogle timer hver dag, dette skal naturligvis gradvist tilvænnes i forbindelse med flytning i nyt hjem. Han elsker at køre med i bilen, og i skoven er næsen i jorden og hvis han er ved vandet, er han et stort badedyr, der tilbringer ligeså meget tid i vandet som på stranden.
Savner du en træningsmakker og en kammerat til de lange gåture, så kunne Walter være et godt bud.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2532
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten