Bobby

Lille Bobby er lige blevet 1 år gammel. Han er en skøn rundkørsel af Dansk Svensk gårdhund/Griffon/Gravhund og Old English Bulldog. Han har fået lidt fra dem alle sammen, men særligt den Dansk Svenske gårdhund skinner igennem. Han er hurtig og adræt som en Ninja, og ville egne sig super godt som måske en agility makker. Der sidder et godt og klogt hoved på ham, og han vil gerne bruge det til at løse opgaver og bruge næsen. Vi søger derfor et aktivt hjem, som kan rumme en lille springloppe der har fart over feltet. Bobby har tidligere været alene hjemme en almindelig arbejdsdag, dette skal naturligvis tilvænnes langsomt og gradvist i forbindelse med flytning. Han skal først være tryg i sit nye hjem, inden man overhoved begynder at overveje, at lade ham være alene hjemme. Bobby har fået den gode vokal på gravhunden, og er ikke bleg for at bruge den, særligt ved nye lyde eller når han bliver usikker. Af samme grund skal nyt hjem være i fritlæggende hus med have. Bobby har boet med større børn og er ok med dem, dog skal det være rolige hundevante børn. Han er glad for at være med i bilen og nyder at komme på lange gåture, hvor næsen flittigt bliver brugt. Bobby hilser gerne på andre hunde, han har det bedst med dem på hans egen størrelse og kan igen, hvis han bliver usikker gø ad de andre hunde. Bobby er intakt og vejer 6 kg.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2592
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 4 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten