Ryan

Ryan og Ricky er 2 skønne schæfer/malinios blandinger på knap 5 måneder. De har ikke prøvet meget i deres unge liv - men hos os udvikler de sig hver dag med stormskridt. Vi har fokus på miljøtræning og socialisering med andre hunde mens de har ophold hos os, og venter på de kan komme ud i nyt hjem.
De søger hvert deres - helt særlige hjem - både ift. blandingen men også deres manglende erfaring med livet.
Det er brugshunde og de skal naturligvis lande i hjem med erfaring og forståelse for hvad det betyder. Nemlig et aktivt hundeliv - hvor daglig træning er en stor del af det at have hund. Motion = lange daglige gåture. Og mental fornuftig aktivering. Om det er PH, DCH, IPO-R, Nordisk program, NoseWork eller lignende er ikke vigtigt. Det vigtige er daglig træning og at der udelukkende arbejdes med positiv forstærkning.
Men først hedder opgaven hundehvalp med miljøtræning, socialisering, alene hjemmetræning, pottetræning og almindelig basis lydighed - som leges ind hvalpen. Det kræver overskud hver eneste dag og ressourcer i form af tid. Og erfaring
Ricky ville have godt af at komme i et hjem hvor der i forvejen er en firebenet god rollemodel på 4 ben og i samme størrelse, min. 3 år ældre end hvalpen - og som hviler godt i sig selv og kan vise ham vejen frem på den gode måde, når han bliver lidt usikker.
Ryan er den mest selvsikre af de to, når de bliver stillet overfor nye opgaver.
Skønne og aktive - og SÅ klar til at starte deres nye spændende liv - med en aktiv træningsmakker

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V2686
Hund, Han
Race
Schæferblanding
4 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten