Buster

Buster er kommet til os fordi hans tidligere ejer er gået bort. Vi har derfor sparsomme informationer om ham, men vi ved dog at han ikke har prøvet meget i hans liv. Han har boet på landet med mulighed for at gå ud i haven.
Buster er en Dansk Svensk Gårdhund på 14,5 kg. Han er 1 år og 3 mdr. gammel og har før han kom til os, gået begrænset tur i snor. Der skal derfor lægges et arbejde i at lære og gå pænt og begå sig i forskellige miljøer. Det er en hel ny verden som har åbnet sig for Buster og det er der slet ingen tvivl om han elsker. Han er enormt nysgerrig og klar på alle de udfordringer vi tilbyder ham.
Busters nye hjem skal være i rolige omgivelser uden for mange forstyrrelser, er der børn i hjemmet, skal det derfor være store hundevante børn.
Buster har ingen erfaring med at være alene hjemme, da tidligere ejer altid har været der og ellers er han kommet med på bagsædet i bilen. Der må derfor ikke være nogen bagkant for alene hjemme træning. Hans erfaring med andre hunde har vi heller ingen kendskab til, han har prøvet at lege med et par hunde her hos os og klarer det fint.
Buster kan have svært ved at falde til ro og lægge sig, og man skal derfor kunne hjælpe ham med dette. Hvis Buster har noget legetøj eller kødben, så har han ikke lyst til at dele det med andre, og nyt hjem skal have forståelse for dette, samt være interesseret i at træne ressourceforsvar. Vi vil naturligvis vejlede og guide bedst muligt, samt er vi altid behjælpelige over telefonen, for at hjælpe Buster med at lande i sit nye hjem.

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V3572
Hund, Han
Race
Dansk-Svensk Gårdhund
1 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten