Luppi

Glade Luppi har vi meget begrænset historik på, og søger derfor et hjem som har lysten til at lære hende at kende med alt hvad det måtte indebære. Vi oplever hende, som en rigtig kærlig pige, som nyder nus og kæl og så elsker hun at komme på tur. Luppi er en Sibirian Husky, vejer 22,6 kg og har fødselsdag i næste måned hvor hun fylder 8 år. Det lader hun sig dog ikke mærke af. Hun er en god pige som nyder at være sammen med mennesker og er god til at finde ro. Da vi ikke kender hendes historik i forhold til børn, må det være store hundevante børn, hvis der er børn i Luppis nye hjem. Hun har kunne være alene en almindelig arbejdsdag dog har det været sammen med anden hund. Luppi har ressourceforsvar hvilket betyder at hun vogter over det, som har størst værdi for hende som f.eks. mad, kødben og legetøj overfor andre hunde. Hun er social og hilser på de fleste hunde, men hun er også en aldrende dame og gider ikke en bulderbasse. Vi søger dog et hjem hvor hun skal være alene hund.
Når hun er på tur, så trækker hun i linen, hun vil gerne fremad og det hele skal undersøges. Lige nu er hun i fæld og kræver daglig børstning, heldigvis synes hun det er en hyggelig ting – særligt når man får lidt godter undervejs 😊
Luppi har været til senior tjek, hun er blevet vaccineret og har fået loppe og ormekur – dyrlægen melder at hun er en hundepige i fin form. Så savner du en makker til gåturene og har du lyst til at give Luppi et kærligt Otium, så læs her: https://www.dyrenesbeskyttelse.dk/hund-fra-internat og ring til os på 88774300 for et telefoninterview

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V4947
Hund, Hun
Race
Siberian Husky
7 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten