Max

Max er en af de store drenge og er en blanding af OEB og Cane Corso. Han er knap 4 år gammel og vejer 34 kg. Han er kastreret for et år siden. Max er en glad og fjollet fyr med de mennesker han kender og er tryg ved, her tager han gerne en runde i haven og aller bedst er det, hvis han har en punkteret fodbold i munden. Når der kommer nye mennesker, træder det vagtsomme gen frem og han vil gerne se folk an. Han er dog madglad og bløder hurtigt op, hvis der er nogle ekstra lækre godbidder i sigte. Max er højt elsket hvor han kommer fra, men pga. helbredsmæssige årsager hos tidligere ejer søger han et nyt hjem. Vi søger et hjem som har kendskab til Cane Corso eller lignede racer. Hjemmet må være uden børn og anden hund. Max har tidligere boet med kat som han fungerede fint med, så dette ville ikke være en hindring i hans nye hjem. Vi søger et hjem hvor der er god tid til alene hjemmetræning, da han den seneste tid har været begrænset alene hjemme.

Han kører glad med i bilen og nyder at komme i skoven hvor alt bliver undersøgt stille og roligt. Og selvom mulen er stor og han er glad for godbidder, så tager han godbidder uanset størrelse SÅ pænt og forsigtigt. Han er en god dreng som fortjener et hjem hvor han er en aktiv deltager i dagligdagens gøremål, og hvis der er en plads i sofaen, så siger han ikke nej tak😊

Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Ring 88 77 43 00 Alle dage 10.00-16.00, fredag dog til 18.00
Reference: 4V4973
Hund, Han
Race
Blanding
3 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Fyns Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten