Tino

AFTALT SAMTALE 19/9
Skønne Tino kom til internatet, da tidligere ejer desværre ikke kunne have ham længere grundet sygdom. Tino er en fyr, hvor ordet GLAD nok er det der beskriver ham bedst. Han er en godmodig labrador på 8år, som elsker gåture, leg og nus. Og så elsker han at få lov at bære ting. Alt fra bamser til pinde, ja egentlig bare alt viser han glad frem, når han møder en. Han søger et hjem hvor han har mulighed for at bo i hus med have, da det er det han kommer fra. I Tinos nye hjem må der gerne være børn, bare de er over 5 år, så de forstår ham og hans behov. Vi ser gerne at Tino kommer ud som ene hund, unden andre hunde eller katte. Tino har tidligere gået til hvalpetræning, og kan kommandoer som sit og dæk. Han kan dog godt trække lidt i snoren, når han bliver for glad eller ivrig. Han kan være alene hjemme en almindelig hverdag, og ødelægger intet.
Lyder Tino som noget for dig, så ring ind til os på internatet og få foretaget et telefoninterview.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1002
Hund, Han
Race
Labrador Retriever
8 år og 4 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten