Calvin

Skønne Calvin er af racen Chinese Crested hårløs, og søger en ny familie som har erfaring med racen og dens pleje af hud/pels. Han er en meget kærlig hund på 7 kg, som elsker at blive nusset og få masser af opmærksomhed. Calvin er meget glad for katte og kan egentlig ikke forstå at de ikke altid gider at lege med ham. Han fungerer fint med andre hunde, såfremt de også er rolige. Han har boet med børn og fungerer godt sammen med dem. Vi ved desværre ikke om han kan være alene hjemme, dog har der ingen uheld været i boksen hos os. Ny ejer skal være indstillet på lydighedstræning, da Calvin kun kan kommandoen SIT. Han vil rigtig gerne træne og vil være en god træningsmakker.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1775
Hund, Han
Race
Chinese crested
1 år og 9 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten