Diva

Diva er en old english bulldog på 21,7 kg.
Hun er blevet indleveret da tidligere ejer ikke længere, kunne aktivere hende nok. Der er ingen tivivl om at hun har været elsket.
Hun er aktiv og vil rigtig gerne være med, der hvor hendes familie er. Diva er ikke vandt til at være alene hjemme, derfor skal alene-hjemme træning medregnes.
Diva har før boet sammen med andre hunde, hvilket hun har trives fint med.
Hun kører gerne med i bilen og vil rigtig gerne med ud på eventyr. Diva har aldrig gået til træning, men vil rigtig gerne stimuleres mentalt såvel som fysisk.
Hun søger et hjem hos en familie uden små børn og som har hus med have til.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V1914
Hund, Hun
Race
Old english bulldog
1 år og 5 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten