Ladybell

Lady er den sødeste, rumænske gadehund på ca. 19 kg., som er kommet til internatet da tidligere ejer ikke kunne have hende længere.
Hun skal ud i en familie som har stor erfaring med hund, og meget gerne gadehunde. Der skal være tålmodighed, og ro til at tage tingene i hendes tempo, da hun i det første møde med nye mennesker godt kan være lidt forsigtig og tilbageholdende - indtil tilliden er skabt. Men i de rette rammer udfolder hun sig lynhurtigt til at være en ung dame fuld af kærlighed! Hun elsker nus og kærlighed i lange baner. Hun er enormt legesyg og utrolig kontaktsøgende, og hendes selvtillid har hurtigt fået et ordentligt hak opad. Det er præcis sådan vi oplever hende her på internatet nu. På kort tid har hun haft en særdeles positiv udvikling.
Hun elsker at lege med andre hunde, og knytter sig meget til dem, når hun lige har fået lov at se dem an lidt. Derfor tænker vi, at det kun vil være en fordel, hvis ny ejer har en rolig hund i forvejen, som hun kan spejle sig i. Hun har mødt enkelte (hunde-vante) katte, hvilket er gået rigtig fint.
Den nye familie skal bo i rolige omgivelser med have, og være indstillet på, at hun mangler basal træning og generel socialisering. Ligeledes forventer vi, at hun på nuværende tidspunkt ikke kan være alene hjemme. Det er dog erfaret, at hun klare det fint, hvis der er anden hund.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2118
Hund, Hun
Race
Blanding
1 år og 1 måned
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten