Aiqa

Aiqa søger sit trejde og sidste forever hjem.
Hun har før boet hos en familie med børn, hvor det har været for stressende for hende som hyrdehund at holde øje med hele familien. Vi søger et hjem til hende hvor der er ro, masser af plads og hun har få mennesker og gæster at holde øje med.
Aiqa er en forsigtig hund, men når hun først har set folk an, er hun en meget kærlig hund, der vil gøre alt for sin ejer, når bare man er sammen med hende. Aiqa skal ikke bo i en familie med børn, men vil deriomd rigtig gerne bo ved et par på landet, som har tid og ro til at rumme hende og alle hendes dejlige kvaliteter. Hun fungere desuden ikke med andre hunde eller andre dyr.
Aiqa har seperationsangst og kan derfor ikke være alene hjemme. Erfaringer fra tidligere hjem, har dog vist at hun kan trænes til at være alene hjemme i få timer.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2182
Hund, Hun
Race
Australian shepherd
5 år og 3 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten