Rita

Her har vi, hvad vi har fået fortalt, en lille ubryder konge. Hvilke også er grunden til hun er indleveret. Men sagen er den, at Rita er en intelligent og energisk hund - hun er halv Finsk Lapphund og halv Bull Terrier, og har brug for at bruge hovedet. Hun er super arbejdsom og opmærksim - EKSTREM venlig og kærlig. Bare du overvejer at nusse hende, så smider hun sig på ryggen og gør sig klar. Hun fungere rigtig fint med børn, er glad når der kommer gæster i hjemmet, og fungere også fint med andre hunde. Men IKKE andre mindre dyr, såsom kat - dem jagter hun indtil legen ikke er sjov længere. Hun kan godt være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men det har kun været sammen med familiens anden hund. Vi leder efter et erfarent hjem, som vil arbejde hende og gå til lydighedstræning, så hun kan få nogle ting på plads i den lille knold.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2369
Hund, Hun
Race
Blanding
1 år og 2 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten