Lucky

Lucky er ankommet sammen med sin bror Sako, som også søger nyt hjem. De er begge afleveret grundet manglende tid og overskud hos ejer. Lucky søger et hjem, som vil bruge tid på træning og mental stimulering. Han er en kvik og aktiv hund, men trives ikke med at være alene hjemme. Derfor er det 1. prioritet at ny ejer vil aktivere ham, så han får brugt snude, krop og hoved dagligt, så han lære at slappe af når han skal være alene. Han er ektrem kærlig, super venlig og imødekommende når han har lært nye mennesker at kende. Han er også bare en teenanger, som lige skal lære hvordan det hele hænger sammen. SKØN hund med masser af potentiale!

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2624
Hund, Han
Race
Blanding
10 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten