Sako

Sako søger nyt hjem- et kærligt, aktivt og venligt hjem med god plads. Han er god med børn, kan virke voldsom, men hans alder taget i betragtning, er det helt sikkert noget der kan indlæres. Han er en kvik hund, som let kan blive overgearet, så han søger en træningsmakker der vil forsøge at træne ro på og selvkontrol. Ud over det, SUPER kærlig venlig og imødekommende, kan helt sikkert blive en kanon familiehund. Ny ejer skal være indstillet på alenehjemme træning, da Sako ikke føler sig tryg ved dette. Han ankommet med sin bror, men de skal som udgangspunkt ikke formidles sammen. Zako er en blanding mellem Berner Sennen, Japansk Spids og Husky - det kan give lidt forståelse for sind, træning og adfærd.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2625
Hund, Han
Race
Blanding
10 måneder og 3 uger
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten