Maggie

SAMTALE AFTALT 1/12
Søde Maggie er indleveret sammen med Simba, da ejer desværre ikke kunne have dem længere - De kommer begge fra Kreta og har været i Danmark siden august 2019. De formidles ikke sammen.
Maggie fungerer fint med andre hunde og har været vant til at komme i hundeskov/legestue. Vant til at være med i bil, hvilket hun tager fint. I tidligere hjem har hun boet i rækkehus med have, hvor hun har fået lov til at komme i møbler og sove i sengen, og boet sammen med børn på 10 år og opefter. I tidligere hjem, har hun de sidste par år været alene hjemme i få timer, hvor hun har været i bur. Hvis hun lyder som noget for dig, så kontakt Nordjyllands Internat på tlf. 88770307, hvor der vil blive foretaget et telefoninterview.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2627
Hund, Hun
Race
Blanding
3 år og 11 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten