Louie

Louie søger et stabilt og roligt hjem, gerne et uden børn, da de gør ham nervøs og utryk. Han er tryghedsøgende, og har du først vundet hans hjerte, kravler han helt ind i dig af glæde. Skøn, mild hund, fungerer fint med andre hunde - vi ved desværre ikke om han kan være alene hjemme en almindelig arbejdsdag, men han virker ret sikker i det her på stedet. Han kan kravle over hegn, og det skal man være obs på i forhold til indhegnet have. Han er aktiv og kvik, vil gerne ud og bruge snuden. Han er en hund der skal have tid til at falde til, så i det nye hjem skal der skabes trygge rammer og sunde vaner uden for meget besøg og ind og ud af huset den første periode.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2664
Hund, Han
Race
Blanding
1 år og 2 måneder
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten