Ib

AFTALT SAMTALE 26/3
Ib er privatindleveret til internatet da ejer desværre er skadet og ikke har mulighed for at aktivere ham nok.
Ib er godheden i sig selv, men kræver fortsat træning. Han har gået til træning siden han var lille hvalp, han trækker en del på gåtur.
Han er vant til børn og elsker at lege, han ved ikke altid, hvor stor han selv er. Ved gæstebesøg kan han nemt blive overgearet, derfor bør ro trænes i nyt hjem.
I tidligere hjem har Ib været vant til at være i bur når han har været alene hjemme og når han er med ude at køre bil. Han fungerer fint med andre hunde og katte.

Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Ring 88 77 03 07 Mandag - fredag: 9:30 - 17:00 Lørdag - søndag: 11:00 - 16:00
Reference: 1V2956
Hund, Han
Race
Labrador Retriever
9 måneder og 1 uge
Få vejvisning, åbningstider og flere informationer omkring Nordjyllands Internat

Godt at vide om at eje en hund

  • Hunde bliver typisk 8-15 år.
  • En hund bør ikke være alene mere end 5 timer dagligt.
  • Alle hunde kræver mindst 2 timers aktivering om dagen.

Ansvar

Adoption af hund er en stor beslutning, som altid bør være velovervejet og gennemtænkt. Nyhedens interesse kan fortage sig, men det gør forpligtelserne ikke. Hunde er derfor altid de voksnes ansvar, uanset hvad børn måtte love. Der er mange omkostninger ved at have hund. Ud over faste udgifter til foder, kommer forsikring, udstyr, træning og dyrlægebesøg m.m.

Trivsel

Alle hunde kræver samvær, motion og aktivering. De fleste adfærdsproblemer kan helt undgås, hvis man på forhånd ved, hvad det indebærer at have hund. De fleste problemer forekommer, når hunde ikke oplever nok og lades alene for længe. Som tommelfingerregel bør man aktivere sin hund mindst 2 time dagligt. Det kan være gåture, sporlege, pelspleje eller anden samvær. 

Tilbage til oversigten